Oduševio 20 000 ljudi

BALAŠEVIĆ 'U SRIDU': "Pogledaj se, Beograde"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević napunio je beogradsku Kombank arenu. Govorom je oduševio više od 20 tisuća ljudi. I zaista, pogodio je.

O govoru novosadskog kantautora Đorđa Balaševića priča cijela regija. Naime, Balašević je napunio Kombank arenu u Beogradu, pjevavši pred 20 tisuća ljudi. Nakon što je izveo "Lepu Protinu kći", obratio se publici govorom koji ih je iznenadio! Osvrnuo se na propast Beograda, nekadašnjeg kulturnog centra Srbije. Izjavio je da žali za starim vremenima, a njegove riječi naišle su na ogromni pljesak, piše Kurir.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Slavio bi okrugli rođendan Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

"Kažu reci dvije tri riječi, u Beogradu to je teško... Što bi rekao Dejan Šapurić, kad smo odlazili u Beograd, samo što se nismo izuvali... bilo je potrebno uraditi puno da se probiješ do Makedonske i dalje. Imao sam sreću sresti Batu Stojkovića, Paju Vujisića, Čkalju, Duška Radovića... A danas gledam glupave prijenose iz Skupštine, Zmajeve od Šipova, Ajfonke... Zaista bi moglo sve stati u tri riječi... ali ne večeras, pogledaj se Beograde, večeras se ne sjećamo starih uspomena, radimo nove...", rekao je Balašević između ostalog.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene