Hm...

Ona želi četvero djece, a dragi joj za to vrijeme napušta klub s 20 cura!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Djevojka želi djecu, a on partijanje do jutra - hoće li uspjeti naći kompromis?

Manekenka Toni Garrn, koja malo je pa malo nije u vezi sa slavnim glumcem Leonardom DiCaprijem, otkrila je da želi četvero djece. Toni i Leo u vezi su dvije godine, a manekenka je otkrila u intervjuu za GQ magazin svoje planove za budućnost.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio Skroz je drugačiji Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

Leonardo DiCaprio navršio je 40 godina!

'Nikada se ne dogodi da ništa ne radim. Slobodan vikend? Hajmo negdje na putovanje! Znam da ću jednog dana imati brojne obaveze i odgovornosti te to neću moći raditi. No, sada nemam psa. Nemam čak ni biljke. Nemam nikog ni ništa o čemu trebam brinuti i to mi se sviđa', otkrila je poznata ljepotica.

Čini se da se njezini stavovi odlično slažu s Leovim, no manekenka otkriva: 'Ja sam obiteljski čovjek i oduvijek sam željela imati četvero djece. No, vidjet ćemo. Prvo ćemo krenuti s jednim.'

I dok ona razmišlja o obiteljskom životu, DiCaprio je viđen kako se zabavlja u jednom noćnom klubu s 20 manekenki, a u njihovom je društvu i napustio klub. 'Napustio je klub s 20 djevojaka. Leo i 20 djevojaka! On je moj heroj', rekao je vlasnik kluba.

Čini se da će Leo i Toni ipak morati ozbiljno porazgovarati o planovima za budućnost...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene