Deppova cura

'Nisam sramežljiva, niti ću to ikada biti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amber Heard sada je najpoznatija kao djevojka Johnnyja Deppa, no ona je i uspješna glumica koju bi svaki redatelj poželio u svojem filmu.

Zgodnoj Amber Heard se život promijenio nakon filma 'The Rum Diary'. Osim što je tako upoznala Johnnyja Deppa koji joj je sada i zaručnik, privukla je medijsku pažnju svojim izgledom ali i talentom. Zato ni ne čudi da je ona novo lice s naslovnice američkog Elle magazina.

Pogledaj i ovo showbuzz Poklon za rođendan Depp u tajnosti zaprosio svoju 27-godišnju djevojku!

'Uvijek biram uloge koju su moćne i osnažuju. Drugi ljudi žele da odjenem vjenčanicu i žele me učiniti objektom obožavanja, nio ja bi radije uzela pištolj u ruku i spasila svijet', kaže Amber o glumačkom svijetu.

>> Depp u tajnosti zaprosio svoju 27-godišnju djevojku!

Da nije obična djevojka pokazala je i 2010. kada je otkrila kako je biseksualna. 'Nisam htjela ništa skrivati. Nisam sramežljiva, niti ću to ikada biti', zaključila je Amber.

Prilično je buntovna, što je sigurno jedan od razloga zašto se svidjela upravo Deppu koji je zbog nje ostavio svoju dugogodišnju partnericu Vanessu Paradis.

Oko svojeg slavnog zaručnika nije htjela ništa puno otkriti, no poručila je sljedeće: 'Ne mogu zamisliti sebe, svoj posao ili svoj život da budem obična i prilagođavam se dugima. Ideja nečeg standardnog me plaši.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene