447344
447344
447344
447344
447344

SJEĆATE SE NJEGA? Zvijezda filma 'Moj prijatelj Willy' je odrasla

  • , 23.08.2016., 10:53
  • Autor:
  • komentara

Sigurno ga se sjećate iz filma Moj prijatelj Willy. Danas je Jesse odrastao u pravu seks bombu.

 
 
 
 
Jason James Richter (Foto: Getty)
Jason James Richter (Foto: Getty)

Svi ga se jako dobro sjećaju kao Jesseja koji je odrastajući bez svojih bioloških roditelja, često mijenjao udomitelje. Međutim, imao je jednog prijatelja kojega je posebno volio i cijenio. Ovaj slatki mali dječak danas je odrastao te izgleda kao seks bomba.

Jason James Richter (Foto: Getty)

Riječ je o glumcu Jasonu Jamesu Richteru. Mladi je glumac započeo svoju karijeru kao trenaestogodišnji mmladić u filmu 'Moj prijatelj Willy'.

Iza sebe danas broji niz uspješnica, a sljedeće godine na malim ekranima očekujemo i njegov novi film.

Osim što je glumački profesionalac, mladi je glumac jedno vrijeme uzeo i osmogodišnju pauzu kako bi se posvetio svome glazbenom umijeću. U bendu Fermata svira bass gitaru.

Osim ovih talenata, ova 36-godišnja seks bomba bavi se i produkcijom svojih filmova.
 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se