"Ovo je jedno od najljepših mjesta!"

Zvijezda serije "Princ s Bel Aira" zapalila Zrće: ''Ljut sam što nisam došao dan ranije''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

DJ Jazzy Jeff oduševio je nastupom na Fresh Island Festivalu na Zrću. Pohvalio je hrvatsku obalu te nam otkrio da je ponovno snimanje kultne serije itekako moguće.

DJ Jazzy Jeff, poznat i po ulozi najboljeg prijatelja Willa Smitha iz humoristične serije "Princ s Bel Aira" stigao je na Pag. Oduševio je nastupom u sklopu Fresh Island Festivala.

Pogledaj i ovo PR FRESH ISLAND FESTIVAL Fresh Island festival na Weekend Media Festivalu predstavio Funderbeam investicijsku kampanju vrijednu minimalno pola milijuna Eura

DJ Jazzy je u razgovoru za DNEVNIK.hr otkrio kako ovo nije njegov prvi posjet Hrvatskoj. "Četvrti put sam ovdje, ali prvi put na Fresh Island Festivalu. Nevjerojatno je, pokušavao sam doći posljednje dvije godine, no raspored mi nije dopuštao. Gledao sam ga online i bio ljubomoran što nisam tamo, zbog toga mi je drago da sam sada ovdje", otkrio je Jazzy Jeff.

Nažalost, na odmoru u Hrvatskoj nije ostao. Već u četvrtak napustio je Pag. "Ne mogu ostati na odmoru, odlazim rano ujutro, jako mi je žao. Ljut sam što nisam došao dan ranije. Predivno je, ovo je jedno od najljepših mjesta na kojima sam bio. More je predivno, ljut sam jer bih zaista želio ostati", rekao je Jazzy.

Budući da je bio dio kultne televizijske serije, zanimalo nas je postoji li ikakva šansa da se dogodi reunion "Princa s Bel Aira". Jazzy kaže da je to itekako moguće! "Ne znam, nisam mislio da ćemo ikad ponovno surađivati, sve je moguće, jako moguće. Bio bih za to", zaključio je simpatični Jazzy Jeff.

DJ se u Hrvatsku, točnije u Poreč, vraća krajem kolovoza, kada dolazi u društvu svog velikog prijatelja Willa Smitha.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene