Potpuna zbrka

Vidimo se na sudu: dobio otkaz jer je zvijezdu navodno uhvatio za guzu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon ove priče dobro ćete razmisliti koga ćete hvatati za guzu.

DJ David Mueller dobio je otkaz na svojoj matičnoj radio postaji nakon što je krenula priča o tome kako je uhvatio za guzu, ni manje ni više, nego planetarno slavnu Taylor Swift.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Kako javlja TMZ, slučaj je totalna zbrka jer se točno ne zna tko pije, a tko plaća. Mueller je sa svojom djevojkom bio na koncertu Swiftove, pozvali su ga backstage gdje se slikao sa slavnom pjevačicom.

Jedni su gledali seksi scene, a drugi su uočili nešto drugo - što vi mislite?

Dok se vraćao u gledalište prišao mu je netko iz pjevčicinog osiguranja i izbacio ga iz arene pod izgovorom da je slavnu pjevačicu uhvatio za stražnjicu. David je, kako kaže, bio u potpunom šoku jer nije imao pojma o čemu se radi.

DJ tvrdi kako je putem do publike sreo jednog kolegu koji se hvalio kako se slikao s Tay i iskoristio priliku da joj malo pomazi slavnu pozadinu.

Kako to već biva, Mueller je zbog incidenta otpušten sa svog radnog mjesta. Sada je odlučio tužiti pjevačicu osobno iako je za pretpostaviti kako ona pojma o svemu tome nema.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene