Uoči suđenja

PSUJE, VIČE, RAZBIJA ČAŠU Procurila snimka divljanja Johnnyja Deppa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Amber Heard, koja se trenutačno razvodi od svoga supruga, glumca Johnnyja Deppa, objavila je uznemirujući video na društvenim mrežama.

Glumica Amber Heard, koja se trenutačno razvodi od svoga supruga, glumca Johnnyja Deppa, objavila je uznemirujući video na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Johnny Depp (Foto: Getty Images) Loše godine Zločesti dečko Hollywooda prekinuo šutnju: ''Pretvorili su me u zvijer, pričaju da se trebam liječiti''

U videuu, Depp viče, psuje, šutira stvari te baca bocu vina. Za sve to vrijeme, glumica Amber Heard ispričava se za nešto što je prethodilo ovakvom divljačkom ponašanju. Kroz cijeli video, pokušava ga smiriti.

U videu se vidi kako si glumac toči čašu vina, a glumica ga je upitala je li tog jutra već dovoljno popio, na što je on reagirao divljački. Razbio je čašu te joj iz ruke oduzeo teklefon.

Izvor blizak glumcu rekao je za TMZ tvrdi kako je cijeli video namještaljka te kako se jasno vidi da se u nekim dijelovima Amber Heard smješka.

 

A photo posted by ️️Amber Heard ️ (@amberheard_) on

Vrlo je vjerojatno da snimka neće biti dopuštena na sudu, jednim dijelom zato jer glumac ne zna da ga se snima, a drugim dijelom jer će prikazivanje snimke zahtijevati njegovo dopuštenje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene