Mijauuu

Divlja mačka - opasna ljepotica koja ostavlja bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doma TV donosi novu meksičku seriju koja na male ekrane vraća poznatu glumicu Maite Perroni, zvijezdu hit serija 'Oprezno s anđelom' i 'Rebelde'.

'Divlja mačka' intrigantna je priča o tome koliko spletki može izdržati prava ljubav, ali i o tome koliko je daleko osoba spremna ići kako bi se osvetila onima koji su je izdali i uništili joj život. Hoće li istina izići na vidjelo ili će laži i spletke odrediti životni put nevinih ljudi?

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 5 ''Konak kod Hilmije'' Uskoro nova urnebesno smiješna serija na Novoj TV, jedna od glavnih zvijezda bit će Tarik Filipović!

Meksičkom Pittu nije uvijek bilo lako: Progovorio o teškom djetinjstvu

Esmeralda (Maite Perroni), koju svi zovu Divlja mačka, odrasla je u slamu u predgrađu u bijednim uvjetima; od malih nogu živjela je s Doñom Ritom koja ju je iskorištavala i slala je da prosi na ulicama ili prodaje slatkiše kako bi „zaslužila hranu i smještaj“.

U djetinjstvu se sprijateljila s Pablom (Daniel Arenas), bogatim dječakom kojem je stalo do nje i koji joj pomaže bez znanja majke Lorenze (Laura Zapata), koja ima predrasude prema Divljoj mački zbog njezina društvenog statusa i odbija kontakt sa siromašnim neobrazovanim ljudima. Esmeralda je s vremenom izrasla u prelijepu ženu. Iako su zajedno odrasli, Pablo primjećuje da prema njoj osjeća nešto više.

'Divlju mačku' gledajte na Doma TV premijerno od 14. rujna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene