Tijelo za poželjeti

Prešle su četrdesetu, a izgledaju zanosno u bikiniju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnoge zvijezde naučile su zlatno pravilo: vježba, vježba i samo vježba. One i u četrdesetoj izgledaju zanosno.

Pamela Anderson

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 Prekrasna! Jedna od najljepših žena 90-ih odrekla se šminke iz emocionalnih razloga, a njeno lice u 57. godini nema nijedne mane!

Ova 47-godišnja glumica proslavila se ulogom u seriji Baywatch u kojoj je pokazala svoju zavidnu liniju u crvenom kupaćem kostimu. Mnogo godina poslije i dalje ponosno pokazuje svoje isklesano tijelo.

Cameron Diaz

Cameron je inače sportski tip pa je oduvijek u dobroj formi. Često ju se može vidjeti kako surfa na plaži pa je rezultat vidljiv i na njezinom tijelu. Ona ima 42 godine i ponosno se skida u bikini na plaži.

'Nisam mislila da se to može dogoditi, on je bio pravi šok'

Kate Moss

Kate je ove godine navršila 40 godina, no i dalje izgleda fenomenalno. Ona često na plažu ide u toplesu i ponosno sunča svoje obline. Mediji je često prozivaju da izgleda premršavo, no ona se ne obazire na zlobne komentare.

Halle Berry

Ova 48-godišnja diva također vodi aktivan život. Njezine fotografije u bikiniju pojavljuju se često, a ona na svakoj izgleda divno. Glumica kaže da je to zahvaljujući dobroj prehrano i redovitom vježbanju.

Naomi Campbell

44-godišnja crna pantera ne dozvoljava da joj se godine ocrtavaju na tijelu. Minijaturni kupaći kostimi njezina su strast i sretna je da svima može pokazati da tijelo može biti lijepo i bez photoshopa.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene