Dinastija Hearst

Milijarderi u Dubrovniku: Luksuzno vjenčanje za koje se ne pita cijena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dubrovnik privlači ljude iz cijeloga svijeta, a u lipnju sada dolaze i jedno od najbogatijih i najutjecajnijih ljudi na svijetu kako bi prisustvovali vjenčanju Fabiole Beracase i Jasona Beckmana.

Tajno vjenčanje procurilo je u javnost. U Dubrovnik 6. lipnja dolazi više od 400 utjecajnih i bogatih gostiju koji će slaviti s Fabiolom Beracasom i Jasonom Beckmanom.

Pogledaj i ovo showbuzz U palači Sponza Spektakl u Dubrovniku: Bogati mladenci samo za cvijeće izdvojili 4 mil.kn

Jennifer Aniston i njezin zaručnik Justin Theroux žele vjenčanje na Havajima

Jedna od najpoznatijih dinastija svijeta – Hearst – organizira vjenčanje u luksuznom hotelu Excelsior, a sama svadba će trajati četiri dana, piše Jutarnji list. Pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta udaje se za investicijskog bankara Jasona Beckmana s kojim je dobila i kćerkicu Alessiju.

Fabiola je inače kći Victorije Hearst, treće supruge Randyja Hearsta s kojom je milijarder bio 13 godina u braku. Nakon njegove smrti, Randy je Victoriji ostavio bogatstvo, a ona se 1987. zaljubila u legendarnog i prebogatog izdavača Williama Randolpha Hearsta.

Fabiola i Jason nezaobilazan su to par svjetske jet set scene, pa ni ne čude narudžbe koje pristižu u Dubrovnik: stotine boca vrhunskog šampanjca Dom Perignona, pelješkog plavca, Miraval Rosea Jolie-Pitt, 120kg kavijara... za cijenu se ne pita!

Hotel će za vrijeme vjenčanja biti zatvoren za javnost i otvoren samo za uzvanike, a trenutno traju opsežne pripreme koje bi trebale osigurati privatnost i sigurnost – očito je da će vjenčanje milijunaša biti jedno od najiščekivanijih događaja godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene