Ovo ne viđamo često

Dinamovci se skinuli i pokazali oslikana tijela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uobičajeni dnevni ritam treninga mladi nogometaši jedno su prijepodne zamijenili rastezanjem i opuštanjem na pješčanoj plaži.

Već drugu godinu zaredom Modri se za nastavak sezone pripremaju u sunčanoj Španjolskoj. Uobičajeni dnevni ritam treninga mladi nogometaši jedno su prijepodne zamijenili rastezanjem i opuštanjem na pješčanoj plaži.

Pogledaj i ovo showbuzz Ćirine mudrolije ''Seks na prvenstvu ne dolazi u obzir. Ako se žene nogometaša ne mogu strpjeti, nisu se trebale udati za njih''

Iako po prirodi dosta sramežljivi spretno oko našeg fotografa uspjelo ih je uhvatiti u malo opuštenijem izdanju. Mnogi od njih iznenadili su nas tetovažama koje su, dosada, uspješno skrivali od javnosti.

'Mislim da slika i kratka, ali jasna rečenica stvarno govore sve', otkrio je nedavno nasmijani i uvijek za šalu spremni 18-godišnji Ante Ćorić dok je ponosno pokazao tetovažu preko cijele podlaktice lijeve ruke. Uz veliku ilustraciju tate i sina kako držeći se za ruke hodaju prema lopti stoji rečenica: 'Kakav otac takav sin'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene