445454
445454
445454
445454
445454

MEĐU PRVIM SEKS SIMBOLIMA Žena koja mami uzdahe u Dubrovniku

  • , 03.08.2016., 16:19
  • Autor:
  • komentara

Jedna od prvih seks simbola u bivšoj Jugoslaviji odmara u Dubrovniku.

 
 
 
 
Dijana Bečirević (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL)
Dijana Bečirević (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Dijana Bečirević viđena je na dubrovačkoj plaži Banje. Dijana je jedna od prvih seks simbola u bivšoj Jugoslaviji, a rođena Tuzlanka iza sebe ima osebujnu karijeru. Završila je tri fakulteta, a bila je glumica, novinarka i manekenka. Krasila je stranice Starta i Playboya, a za plavokosom Dijanom uzdisali su mnogi muškarci poput Al Pachina, Zdravka Čolića i Gorana Bregovića.

Dijana Bečirević (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Ovo nije prvi put da zgodna Tuzlanka ljetuje u Dubrovniku koji je pravi mamac za mnoge domaće, ali i strane zvijezde. Dijana inače živi u Los Angelesu, a u svojoj novoj knjizi otkrit će brojne pikanterije hollywoodskih zvijezda.

Dijana Bečirević (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se