Iskreno priznala

'Tajni sastojak' njihove 7-godišnje veze je...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Diane Kruger je sa svojim dragim Joshuom Jacksonom sedam godina u vezi - za hollywoodske pojmove zajedno su cijelu vječnost!

Iako rijetko govori o privatnom životu, u intervjuu za časopis Marie Claire, 36-godišnja Diane Kruger otkrila je 'tajnu' uspješne veze sa Joshuom Jacksonom.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva haljina U ovako seksi izdanju je nismo odavno vidjeli!

>> Izmjenjivali su vruće poljupce pred svima

'Sve veze su teške. Nema veze koji posao radite, koliko ste slavni, nepoznati, bogati ili siormašni. Sve se vrti oko obveze, zahvalna sam što sam srela osobu koja osjeća isto kao i ja, ali koja osjeća isto i kad je riječ o našoj vezi - ali terapija isto pomaže. To je smiješno, u Parizu nitko ne govori o odlascima na terepiju. Ali u SAD-u svi pričaju o tome. Poanta terapije nije u tome da pronađeš pomoć, nego da  pronađeš rješenje kako bi što bolje mogao se nositi s problemima u životu', ispičala je Diane.

Kruger, koja je inače rođena u Njemačkoj, u vezi je s Joshuom Jacksonom, kojeg je upoznala 2006. godine. Iza sebe ima jedan brak, od 2001. do 2006. bila je u braku s francuskim glumcem Guillaumeom Canetom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene