VJEROVALI ILI NE...

Deppa 'nogirala' cura jer si je našla novu - curu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Amber se zaljubila u kći bivšeg francuskog premijera te zbog nje ostavila Deppa!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Film Depp Vs. Heard - 1 Sve već viđeno Film o najpoznatijem sudskom slučaju pun je mučnih i ozbiljnih optužbi, a onda zbog društvenih mreža nastane pravi cirkus!

Glumac Johnny Depp i Vanessa Paradis tijekom 2012. godine okončali su svoju 14-godišnju vezu u kojoj su dobili i dvoje djece.

Nakon prekida, Johnny se upustio u romantičnu vezu sa seksi Amber Heard koja, čini se, nije dugo potrajala. Prema pisanju stranih medija, Johnnyja je djevojka napustila zbog druge djevojke!

>> Vraća se Jack Sparrow: Snima se nastavak 'Pirata s Kariba'!

Amber Heard nikad nije krila svoje biseksualne sklonosti, ali je malo tko očekivao da će zbog jedne djevojke ostaviti holivudskog idola i seks simbola.

Prema pisanju britanskog The Suna, Amber je sedam mjeseci dugu vezu prekinula kad je odletjela za Pariz s manekenkom i modelom Marie de Vilepin, kćerkom bivšeg francuskog premijera Dominiquea.

Djevojke su tijekom ovog tjedna viđene kako skuterom idu u kino. Zanimljivo je i kako je ih je upoznala Amberina bivša cura, umjetnica Tasya Van Ree.

Iako je još donedavno s Deppom razmišljala o tome da se skrasi i da imaju djecu, Amber je navodno dosadilo to što Depp konstantno mijenja raspoloženja i često je loše volje pa je shvatila da ne može živjeti s nekim poput njega.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene