Poklon za rođendan

Depp u tajnosti zaprosio svoju 27-godišnju djevojku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu odlučio je dati braku još jednu šansu. Ovoga je puta sretnica 27-godišnja glumica Amber Heard.

49-godišnji glumac Johnny Depp zaprosio je svoju 27-godišnju djevojku Amber Heard. Sve se dogodilo na rođendan lijepe glumice 22. travnja.

Pogledaj i ovo showbuzz Deppova cura 'Nisam sramežljiva, niti ću to ikada biti'

Datum vjenčanja Johnnyja i Amber još nije određen, a navodno mu je ona dala ultimatum jer više nije htjela biti njegova tajna veza, tako da su nedavno i službeno izašli kao par nakon što je glumac imao kratku aferu s francuskim modelom Marie de Villepin. 'Ponudio joj je sve da mu se vrati, pa i brak', otkrio je izvor. Johnnyja ne mogu spriječiti godine u ludim zabavama, no izgleda ukrotila ga je jedna lijepa plavuša.

'Smirio se zbog nje. Nisam ga vidio ni da pije viski, a to mu je omiljeno piće. Doista želi brak s njom', poručio je prijatelj slavnog glumca, piše independent.ie. 'To je ono što je i Amber htjela, da svijet zna da su zajedno i da joj stavi prsten na ruku. Zaljubljena je u njega još dok je bila tinejdžerka, tako da je ovo ostvarenje svih njezinih snova', dodaje isti izvor.

>> Depp imenovao plažu po svojoj djevojci jer podsjeća na njezin bok!

Par se upoznao na snimanju filma 'The Rum Diary' 2011., a iako su nekoliko puta prekidali, sada su izgleda napokon riješili sve nedoumice i odlučili su stati pred oltar. 'Johnny sada traži jedinstveni zaručnički prsten za Amber', dodaje isti izvor.

Johnny Depp je zbog mlađahne Amber prekinuo 14 godišnju vezu s Vanessom Paradis s kojom ima dvoje djece, no koju nikada nije i službeno oženio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene