DENZEL WASHINGTON I CHRIS PRATT PREDVODE SEDMORICU ODMETNIKA

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od sada u svim kinima i IMAX-u akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH!

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav uspjeh REMAKE KULTNOG FILMA OBARA REKORDE 35 milijuna dolara po samom izlasku

Pravi akcijski spektakl majstorskog redatelja Antoinea Fuque (Dan obuke i Pravednik) – SEDMORICA VELIČANSTVENIH stigao je u domaća kina, IMAX i 4DX! U ovom sigurnom kino hitu glavnu ulogu ostvarila je holivudska zvijezda i dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar – Denzel Washington.

Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisloma, Josha Farradaya, Goodnighta Robicheauxa, Jacka Hornea, Billyja Rocka, Vasqueza i Reda Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac, već i za nešto puno vrijednije...

Uz Denzela Washingtona glavne uloge u filmu SEDMORICA VELIČANSTVENIH ostvarili su Chris Pratt, Ethan Hawke i Peter Skarsgaard, a pridružuju im se i Vincent D'Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo te Martin Sensmeier. Akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH remake je remek-djela „Sedam samuraja“ najvećeg japanskog redatelja Akire Kurosawe koji se danas nalazi na praktički svim listama najboljih i najutjecajnijih filmova ikada snimljenih. Godine 1960. snimljen je i istoimeni western klasik s Yulom Brynnerom, Elijem Wallachom, Charlesom Bronsonom i Steveom McQueenom u glavnim ulogama.

Scenarij su zajedničkim snagama napisali John Lee Hancock (scenarist i redatelj hvaljene sportske drame „Priča o prvaku“ za koji je Sandra Bullock osvojila Oscara) i Nic Pizzolatto (kreator i glavni scenarist trenutno jedne od najpopularnijih televizijskih serija „Pravi detektiv“) pa je logično očekivati film koji će, osim što će postati siguran box-office hit, biti i mamac za prave filmoljupce. Iz najnovije kino najave koju vam donosimo jasno je da napetih i eksplozivnih akcijskih scena neće nedostajati.

SEDMORICA VELIČANSTVENIH sada u domaćim kinima, IMAX-u i 4DX-u!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene