glumica na mukama

Pljušte optužbe: Zbog smrti mladića holivudska ljepotica završila na sudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije godine nakon što se 21-godišnjak utopio u bazenu Demi Moore, njegova obitelj je odlučila ipak tužiti i glumicu.

U srpnju 2015., Edenilson Steven Valle pronađen je na dnu bazena Demi Moore nakon zabave koja je priređena u njezinom domu u Los Angelesu. Moore (54) je bila izvan grada u to vrijeme, a kada je pronađeno tijelo mladića, za medije je izjavila da je „u apsolutnom šoku“ zbog te „nezamislive tragedije“.

Valleovi roditelji, Jorge i Marija, u početku su podnijeli tužbu samo protiv Tree House Trusta, koji posjeduje taj posjed, ali i protiv Mooreinog pomoćnika i još jedne osobe, koji su bili odgovorni za održavanje zabave.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!



Demi Moore je sada dodana kao novi okrivljenik u slučaju pošto je u istrazi zaključeno kako nisu postojale oznake dubine u blizini bazena te da su po rubovima bazena bila naslagana dekorativna kamenja, za koja tužitelji navode da su mogli biti razlog spoticanja i pada u bazen, izvještavaju iz News.com.au.

Obitelj Valle također tvrdi da je temperatura u bazenu bila skoro 39 stupnjeva kada se njihov sin utopio, što je moglo ugroziti funkciju mozga. Službeni pravni izvori su potvrdili da je Edenilson izjavio svojim gostima i domaćinima da nije znao plivati te da je vjerojatno pao u bazen nakon što su ostali gosti otišli s posjeda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene