Ponosno ih pokazuju

Hollywood je odlučio – guze su IN!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da su ženske obline ponovno IN!

Demi Lovato ponosno je svima pokazala svoje ženske obline! Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s probe na kojoj je u prvom planu njezina zaobljena stražnjica.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Instagram) Potpuno drugačija! Zbog čudne frizure i kilograma viška daleko je od slatkice kakvu pamtimo, danas zbilja ne sliči sebi!

Ova je 22-godišnja ljepotica u prošlosti vodila borbu s poremećajima u prehrani, no čini se da su ti dani iza nje. Fanovi su u komentarima nahvalili njezin izgled, zdravu liniju i zavodljive obline, piše Daily Mail.

No, Demi nije jedina koja voli svoju guzu. U zadnje se vrijeme mnoge slavne hollywoodske ljepotice hvale svojim ženskim adutima.

Nakon što je izašao novi spot 'Booty' ne prestaje se pričati o stražnjici Jennifer Lopez. Nedavno je proslavila 45. Rođendan no i dalje žari i pali svjetskom glazbenom scenom. Tajna je u redovitom vježbanju, a prije nego li je i snimila spot radila je s Tracy Anderson – trenericom slavnih koja je oblikovala tijela Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Shakira, a sada i Jennifer Lopez.

Kakva provokatorica: Severinina utegnuta guza 'izaziva infarkte'

Zbog svoje je guze u centar pažnje došla i Nicki Minaj koja je u spotu za novu pjesmu 'Anaconda' pokazala sve svoje čari.

Kada je u pitanju ovaj dio ženskog tijela neizbježna je slavna manekenka i reality zvijezda Coco T. Ona plijeni pažnju gdje god se pojavi, a rijetki su oni koji neće baciti pogled na dio tijela na koji je ova zvijezda najviše ponosna – njezinu guzu.

Čini se da je Hollywood odlučio – guze su opet IN!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene