pjevačica ga tješi

Dečko Maje Šuput dobio otkaz? Nenad više nije direktor luksuznog hotela

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Galerija

Nenad Tatarinov više nije zaposlenik luksuznog šibenskog resorta u kojem je planula ljubav s pjevačicom Majom Šuput.

Dečko Maje Šuput više ne radi u šibenskom hotelu u kojem je upoznao pjevačicu. Nenad Tatarinov bio je zaposlen na poziciji generalnog direktora luksuznog resorta, a šuška se kako se njegovo eksponiranje po društvenim mrežama nije svidjelo upravi hotela zbog čega je navodno dobio otkaz. "Istina je kako gospodin Tatarinov više nije naš djelatnik. Razloge ne bismo objašnjavali", poručili su iz hotela za 24 sata.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)

Objašnjenje su pokušali dobiti i od samog Nenada, no on se pravdao da o otkazu ne želi razgovaratijer je na putovanju. Za razgovor nije bila raspoložena ni Maja Šuput koja se sa dragim protekli tjedan zabavljala po Španjolskoj. Početak godine zajedno su proveli u Dubaiju i na Tajlandu. Njihova romansa započela je ljetos, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama čini se da Maju ne brine ni najmanje što joj dragi više nije na poziciji. Čini se da je sad u potpunosti posvećen samo njoj.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene