carpool na dalmatinski

Debela Barbara provozala Jolu: "Ne volim seljačiju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatična vlogerica Debela Barbara snimila je svoju inačicu popularnih "carpool karaoka" i to s Jolom. Što joj je splitski pjevač sve otkrio? Pogledajte u videu!

Od nečega se treba živjeti, a posao odrađen od srca je osjetno bolji od onoga odrađenog isključivo zbog novca. To potvrđuje i omiljeni splitski pjevač Joško Čagalj Jole koji na svojim koncertima publici često govori "Hvala vam od srca!". Svaki put kada to izgovori imam razloga vjerovati da on to stvarno i misli.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domaće zvijezde koje nastupaju na svadbama - 7 Svatovski cjenik naših pjevača Evo koliko košta da vam na vjenčanju zapjevaju Maja Šuput, Jole ili Tony Cetinski!

Niti ja niti itko od mojih prijatelja ne može se sjetiti Jolinog koncerta koji se nije toliko odužio da su ga čak i članovi benda napustili. Unatoč tome on bez problema ostane sam na bini prateći sam sebe na klaviru.

Jole je tu za publiku i tako se i postavlja. Zašto unatoč popularnosti u kojoj uživa nije izgubio skromnost i na ljude ne gleda s visoka, kakvu atmosferu želi na svojim koncertima, ali i odgovore na brojna druga pitanja potražite u videu mog veselog druženja s Jolom. Carpool karaoke s Debelom Barbarom uljepšati će vam početak tjedna.

P.S. Nađite što više razloga za snimanje nastavka i ostavite ih u komentarima. Tko zna, možda vas opet iznenadim novom dozom veselog druženja.

Debelu Barbaru pratite na njezinom You Tube kanalu i Instagramu!

Ovdje možete pročitati intervju s Debelom Barbarom: Debela Barbara: Upoznajte YouTube blogericu koja nasmijava čitavu regiju!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene