Debbie i Carrie

KOJA TEŠKA TUGA Slavne glumice, majka i kći, zajedno pokopane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Debbie Reynolds umrla je svega jedan dan poslije svoje kćeri. Nije se mogla nositi s prevelikom tugom. Carrie Fisher preminula je iznenada, uslijed srčanog udara.

Hollywoodske glumice, majka i kći Debbie Reynolds i Carrie Fisher, pokopane su u petak na groblju u Los Angelesu na privatnoj ceremoniji.

Pogledaj i ovo showbuzz Razbijesnio Amerikance SHEEN ZGROZIO SVIJET OBJAVOM Ružna opaska nakon smrti glumačke dive!

Na pogrebu na groblju Forest Lawn Memorial Park nazočni su bili članovi obitelji i bliski prijatelji, među kojima i Todd, brat Carrie Fisher, i njezina kći Billie Lourd.

Fisher, koja je slavu stekla kao Princeza Leia u "Ratovima zvijezda", preminula je 27. prosinca u 60-oj godini života uslijed srčanog udara na letu iz Londona za Los Angeles. Njezina majka Debbie Reynolds, nominirana svojedobno za Oscara, preminula je samo dan iza svoje kćeri u 84. godini života. Ostati će zapamćena po ulogama u filmovima "Singing in the Rain" (1952) i "The Unsinkable Molly Brown" (1964).

Kako javlja časopis People, Reynolds je pokopana s dijelom pepela svoje kćeri.

U četvrtak su se u domu Carrie Fisher na posebnoj ceremoniji od nje i njezine majke, prije ispraćaja na posljednje počivalište, osim obitelji oprostili i prijatelji iz glumačkog svijeta, poput Meryl Streep, Meg Ryan i Gwyneth Paltrow. (HINA)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene