Pozvali su ga

I slavni glumac postaje dio obitelji Kardashian!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

David Schwimmer proslavio se ulogom u seriji 'Prijatelji', a sada ga čeka nešto sasvim novo!

David Schwimmer pozvan je da bude dio nove serije 'American Crime ' kuće Fox extended koju su osmislili Ryan Murphy i Brad Falchuk. Serija će se baviti rasnim, klasnim i političkim problemima te prikazivati neka od najpoznatijih ubojstva i suđenja. Jedna od epizoda, nazvana 'American Crime Story: The People v. O.J. Simpson', temeljit će se na knjizi Jeffreyja Toobina 'The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson'.
Ta će se epizoda baviti slučajem slavnog sportaša O.J. Simpsona, a David Schwimmer navodno će utjeloviti njegovog odvjetnika Roberta Kardashiana.

Pogledaj i ovo Ekipa serije Prijatelji Imaju svoj razlog Svi se pitaju kada će se legendarna petorka oglasiti o smrti bliskog prijatelja, poznato je i zašto šute cijelo vrijeme!

Podsjetimo, prije dvadeset godina ubijena je 35-godišnja Nicole Brown Simpson, bivša supruga slavnog sportaša O.J. Simpsona. Osim nje, ubijen je i 25-godišnji konobar Ronald Goldman, njen tadašnji dečko.
Oboje su ubijeni u njenoj kući, na adresi 875 South Bundy Drive u Los Angeles, a za ubojstva je okrivljen O.J. Simpson, zvijezda američkog nogometa, Nicolin bivši suprug. Nicole je ubijena višestrukim ubodima u glavu i vrat, pri čemu je na rukama zadobila obrambene rane.

Robert Kardashian skrivao dokaze koji bi sve promijenili!

Tijekom izuzetno medijsko popraćenog suđenja on je oslobođen za ubojstvo, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo. No, 1997. bio je prisiljen platiti 33.5 milijuna dolara odštete obitelji Ronalda Goldmana.
Robert Kardashian, jedan od odvjetnika OJ Simpsona, bio je u kući u kojoj su ubijeni Ron i Nicole Brown-Simpson, piše Daily Mail.

Otac Kim, Khloe i Kourtney, koji je preminuo 2003. navodno je nosio aktovku u koju je spremio dokaz koji bi mogao automatski strpati OJ Simpsona iza rešetaka.

OJ Simpson, sada 66-godišnjak, nalazi se u Nevadi u zatvoru nakon što je 2008. osuđen na 15 godina zatvora. Bivši igrač NFL momčadi Buffalo Billsa, u listopadu je proglašen krivim po 12 točaka optužnice za oružanu pljačku, sudjelovanje u uroti za otmicu i napad vatrenim oružjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene