U Miamiju

Beckhamovi iskreširali 60 mil. za vilu glamura i kiča

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna Versace vila dugo je tražila svog kupca, a sada su Beckhamovi odlučili iskeširati nekoliko milijuna i pripisati je u svoje vlasništvo.

Poznati par David i Victoria Beckham kupili su slavnu vilu talijanskog dizajnera Giannija Versacea u Miamiju za 60 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Gianni je kuću, poznatu i kao 'Casa Casuarina', kupio 1992. godine za 10 milijuna dolara, ali je potrošio još 33 milijuna na kupnju dodatne kuće pored kako bi ih obje renovirao i pretvorio u veliki posjed.

Otvorena vrata glamura i kiča: Dobrodošli u vilu s 24-karatnim bazenom!

Kombinacija je to glamura, kiča i talijanskog nasljeđa koja se mogla se primijetiti u njegovim kolekcijama, kao i u njegovom luksuznom domu. Kuća ima 10 spavaćih soba i od 2009. služila je kao hotel, a u istoj vili su Beyonce i Jay dočekali Novu godinu 2014.

David i Victoria bliski su prijatelji s Donatellom Versace, te su dugo svoju bazu u Miamiju jer je David nakon umirovljenja odlučio osnovati nogometni klub.

Inače, u istoj vili je i ubijen slavni dizajner 1997., no njegovo nasljeđe i danas oduševljava brojne modne obožavatelje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene