Bivša hoće novac

GOTOVO JE! Legendarni Hoff proglasio bankrot!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Hasselhoff prijavio je bankrot. Naravno, holivudski bankrot nije kao ovaj naš narodni. Hoff i dalje ima imovine, ali ostao je bez frapirajuće količine novca.

David Hasselhoff, koji je zaradio milijune na serijama kao što su 'Baywatch' i 'Knight Rider', ali i brojnim drugim ulaganjima, je bankrotirao. Naime, izjavio je da više ne može plaćati alimentaciju svojoj bivšoj supruzi jer zarađuje svega četiri tisuće dolara mjesečno.

Pogledaj i ovo David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) Ma godinu su samo broj! Vjenčali su se zahvaljujući jednom autogramu, a razlika od 27 godina nije bila nikakva prepreka njihovoj ljubavi

David je dosad bivšoj supruzi Pameli Bach plaćao 252 tisuće dolara godišnje, no sada želi značajno smanjiti tu svotu, jer, kaže, više nije ni sjena onog što je nekad bio. Bar ne financijski. Hasselhoff nije siguran hoće li njegov novi reality show 'Hoff the Record' donijeti značajnije prihode.

Priznao je i da je jako teško ostati značajan u poslu. Iako mjesečno zarađuje 112 tisuća dolara, troši više od pola. Usto, kada odbije porez i alimentaciju za Pamelu, ne ostaje mu ništa. Naravno, ne morate žaliti Hoffa, i dalje on ima imovinu vrijednu nešto manje od dva milijuna dolara. S druge strane, njegova bivša žena tvrdi da je pravi iznos njegove imovine čak 120 milijuna dolara, jer ima nekretnine i posjede diljem svijeta. Borba je tek počela, a saslušanje će se održati krajem mjeseca. Inače, David već nekoliko godina uživa u vezi s Hayley Roberts.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene