447450
447450
447450
447450
447450

LJUBAV IZMEĐU HRVATSKE I SLAVNOG DJ-a 'Sanjam li?'

  • , 22.08.2016., 16:42
  • Autor:
  • komentara

Slavni DJ odmarao je u Hrvatskoj. Oduševio se i objavio video na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

 
 
 
 
David Guetta (Screenshot: Video)
David Guetta (Screenshot: Video)

Jedan od najslavnijih glazbenika današnjice, DJ David Guetta, ne krije da je fasciniran hrvatskom obalom. Nakon što je nastupio na Ultri, odlučio se vratiti Hrvatskoj.

Ovog puta zbog odmora. Slavni DJ tako se pridružio slavnima koji su ovog ljeta posjetili našu obalu. Posjetio je Biševo, a zapitao se i sanja li sve ovo.

Prizori su fascinirali Guettu, koji je zaista prošao cijeli svijet. Dosad je ljeta provodio na Ibizi, no čini se da mu je promjena trebala. I godila.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se