Opažanje

David Bowie na Twitteru pratio Boga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski mediji raspisali su se o Twitter profilu Davida Bowieja točnije, o opažanju jedne novinarke.

Velika glazbena legenda David Bowie preminuo je u dobi od 69 godina nakon što se osamnaest mjeseci borio s rakom. Ubrzo nakon smrti počele su kolati različite teorije zavjere oko smrti slavnog pjevača.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlazak legende Detalji koje možda niste znali o Davidu Bowiju

Svjetski mediji raspisali su se o Twitter profilu Davida Bowieja, točnije, raspisali su se o opažanju jedne novinarke.

Anna Doble iz Newsbeata primijetila je da je posljednji profil koji je počeo pratiti David Bowie (ili osoba koja je bila zadužena za održavanje njegovih profila na društvenim mrežama) bio 'The Tweet of God', tj. 'Božji tweetovi'.

Osoba iza profila 'The Tweet of God' oglasila se nakon smrti legende te na profilu napisala da je 'David Bowie je bio bog kakav sam ja uvijek htio biti'.

No, bilo je toga još.

U petak je na svoj rođendan objavio album 'Blackstar' sa sedam pjesama, a jedna od njih je i 'Lazarus'. Upravo je ta pjesma potaknula teorije zavjere o tome da je pjevač najavio vlastitu smrt.

Na Twitteru se oglasio i Michael Azerrad, novinar, urednik i glazbeni kritičar, koji tvrdi da bi izraz 'black star' u medicinskom žargonu mogao označavati tip kancerogene promjene.

U spotu Bowie leži u bolničkom krevetu sa zavojima preko očiju, pjeva o tome da je u raju, da su sve nedaće iza njega te kako će biti slobodan poput ptice – i to je bilo sasvim dovoljno da se jave oni koji misle da je osjećao kako je njegov kraj blizu. No da budemo jasniji, sve teorije zavjere padaju u vodu. Čovjek je bio svjestan da umire i ništa tu nije sporno.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene