Nova knjiga

David Beckham potpisivao svoje digitalne knjige putem Facebooka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham nije samo slavni nogometaš, doduše bivši, ali je zato i pravi biznismen sa novim idejama koje oduševljavanju njegove fanove.

38-godišnji David Beckham odlučio je svima pokazati da je daleko od mirovine. Iako više neće biti profesionalni nogometaš, okrenuo se biznisu.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Predstavio je svoju novi biografiju koju je predstavio putem Facebooka na svojoj službenoj stranici – odgovarao je i na pitanja obožavatelja, te je 'potpisivao' digitalnim putem svoje knjige.

>> Kakav prizor! Malena Harper nije ni svjesna kome se 'obraća'!

'Digitalni stadion' okupio je mnoge obožavatelje diljem svijeta koji su imali priliku barem na tren bolje upoznati svojeg omiljenog sportaša. 'Ovo je nešto sasvim novo i mijenja tradicionalno potpisivanje knjiga', rekao je David o zadnjem hitu tehnologije.

Tokom 'digitalnog potpisivanja' David je s fanovima razgovarao o svojoj dugoj nogometnoj karijeri, kao i o svojoj novoj biografiji u kojoj se našlo i njegovih osobnih 150 fotografija.

Osim knjige, bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije odlučio se po završetku igračke karijere na osnivanje nove momčadi u MLS ligi. Miami će tako dobiti novi klub, a ubrzo će se znati i lokacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene