Beckham otkrio

Sa sinom na prvom spoju: 'Victoria mi je to naredila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni nogometaš otkrio je kako je sudjelovao u prvom spoju najstarijeg sina – i da, pomalo ga osramotio pred svjetskom TV publikom.

Engleska nogometna legenda David Beckham gostovao je ovaj tjedan u Late Late Showu Jamesa Cordena, a pratnja u publici bio mu je najstariji sin Brooklyn.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Brooklyn se dobro zabavljao u publici, no stvari su se malo promijenile kad je njegov tata počeo pričati o prvom spoju najstarijeg sina.

Fotografija koja je raznježila svijet – intiman trenutak slavnog oca i sina!

Kako prenosi US Weekly, 39-godišnji bivši nogometaš objasnio je kako je Brooklyn sa 14 godina, na Valentinovo, htio izvesti djevojku na spoj. Njegova mama Victoria to je dopuštala samo pod jednim uvjetom – da David ide s mladim parom.

'Rekla mi je da moram Brooklyna odvesti na spoj, a nakon toga se i pobrinuti da sjedim s njima u restoranu. To sam na kraju i učinio, sjedio sam pet stolova dalje', otkrio je Beckham, a Brooklynu u publici sigurno nije bilo ugodno slušati kako mu tata sa cijelim svijetom dijeli priču o njegovom prvom spoju.

'Usput, mojoj kćeri su četiri godine. Kad dođe vrijeme za njene izlaske i spojeve, pobrinut ću se da sjedim i bliže no što je bio slučaj s Brooklynom', našalio se David, brižni tata čak tri sina i kćerkice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene