Teško je u to vjerovati

Postoji sport koji Beckham voli više od nogometa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Umirovljeni nogometaš izjavio je da radije gleda ragbi nego nogomet, jer je atmosfera civiliziranija, a entuzijazam snažniji.

Umirovljena ikona engleskog nogometa, David Beckham, rekao je da radije gleda ragbi jer je na utakmicama atmosfera civiliziranija od one na nogometnim natjecanjima.

Pogledaj i ovo Princ William, David Beckham hm... Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

'Obožavam ragbi, volim gledati utakmice i sve što okružuje taj sport. Radije idem na Twickenham (ragbijaški stadion u Londonu) gdje je atmosfera civiliziranija', rekao je Beckham za časopis Radiotimes u ponedjeljak.

Slavna obitelj traži novi dom – zavirite u luksuznu vilu!

Bivša zvijezda Manchester Uniteda, Real Madrida, Milana, Los Angeles Galaxyja, PSG-a jako cijeni ragbi jer 'gledatelji sjede jedan do drugoga bez ikakve mržnje'.

'Napraviti ću apsolutno sve kako bih sačuvala brak s Davidom'

'Entuzijam na ragbiju snažniji je od nogometnog, jer se u nogometu publika brzo okrene protiv svoje momčadi ako stvari ne krenu dobro. Atmosfera na ragbiju je posebna', tvrdi Beckham. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene