Hollywood gori

LJUBAV S 21 GODINU STARIJIM "Kemiju između njih teško je skriti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica se zaljubila, i to u jako cijenjenog redatelja.

Nova holivudska ljubav glavna je tema svjetskih naslovnica. Prema pisanju The Suna zaljubili su se, naime, glumica Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky. Ljubav se dogodila na setu novog filmskog projekta na kojem su zajedno radili tijekom ljeta.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) razišli se Pukla ljubav: Holivudska slatkica planirala zaruke pa ostala sama

Dobitnica Oscara mlađa je od slavnog redatelja 21 godinu, a ovih dana zajedno su snimljeni na ručku. Aronofsky je, inače, jako važno redateljsko ime, a iza sebe ima filmove kao što su "Crni labud" i "Hrvač". Izvor tvrdi da su Jennifer i Darren pokušali svoju vezu sakriti od medija. "Pokušali su svoju vezu sačuvati od javnosti što duže, ali kemiju između njih dvoje teško je sakriti", priča izvor.

Tijekom snimanja Jennifer se suočila sa zahtjevnom ulogom, a Darren joj je tijekom procesa bio velika podrška. Prije njega, Jennifer je kratko bila u vezi s Chrisom Martinom te glumcem Nicholasom Houltom, dok je Aronofsky bio zaručen s Rachel Weisz, s kojom je dobio i sina Henryja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene