Zaljubljena u....

Danijela je otkrila tajnu savršenog izgleda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ambasadorica projekta Pokreni se, aktivno vježba čak četiri puta tjedno, a ususret subotnjem vježbanju na Prokurativama, Danijela je otkrila tajnu savršenog izgleda!

Splićanka Danijela Martinović savršen izgled duguje dugogodišnjem aktivnom vježbanju. Čak četiri puta tjedno Danijela provodi u intenzivnom treningu a na isti poziva sve sugrađane ove subote od 18 sati na prekrasnoj lokaciji neuobičajenoj za vježbanje - Prokurativama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Hrvati žive sve kraće, vrijeme je za akciju - POKRENI SE!

'Za početak kao i u mom slučaju, najvažnija je želja za promjenom. Poslušajte malo svoje potrebe i prilagodite sebi vježbanje, naročito u početku jer ono treba biti zabavno i ugodno!' - izjavila je Danijela i dodala: 'Split je idealan grad za vježbanje u prirodi, a južna strana Marjana nešto je najljepše što sebi možete priuštiti. Ne propustite priliku za subotnje vježbanje uz Pokreni se na našim Prokurativama!'

Edukativni projekt Pokreni se ovog nas ljeta očekuje u pet gradova Hrvatske. U svojoj drugoj sezoni vodeći hrvatski stručnjaci sa Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Definicije Hrane i Biotreninga, ukazivat će na goruće probleme te davati rješenja kako da budemo aktivniji i zdraviji.

Upravo slušajući ove savjete Danijela je otkrila novu ljubav i izjavila: 'Trenutno sam zaljubljena u body weight vježbe u kojima se koristi samo snaga vlastitog tijela, a ja prakticiram ovo najmanje četiri puta tjedno. Važno mi je su treninzi različiti i zabavni. Dakle, novac nije presudan da biste vježbali. Samo krenite na bicepse ponosne i udri po sklekovima i marincima!'

Danijela Martinović poziva sve Splićane u prvi grad turneje u ovu subotu 07. lipnja u 18 sati na Prokurative. Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači dobit će poklon paket.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene