Pošarana pjevačica

Što se dogodilo Danijeli? Ovakvu je još nismo vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Produkcijskom timu, zaslužnom za Danijelin novi zvuk i imidž, pridružila se i njezina kolegica i dugogodišnja prijateljica – Severina.

''Pusti telefon, piši tu po srcu mome... Sa tvojih usana i otrov mi je lijek... I ove noći neka bude sve po tvome... ko da nije bilo oduvijek'', dio je to refrena novog singla 'Telefon' Danijele Martinović, kojim splitska pjevačica najavljuje svoj novi album, ali i veliki zaokret u karijeri.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Produkcijskom timu, zaslužnom za Danijelin novi zvuk i imidž, pridružila se i njezina kolegica i dugogodišnja prijateljica Severina, koja je uvelike doprinijela tome da pjesma 'Telefon', autora Dragana Brajovića Braje, dođe do Danijele, ali i tome da videospot prikaže Danijelu u posve drugačijem izdanju nego dosad. Ekranizaciju spota potpisuje Dario Radusin, a publika će ga premijerno moći pogledati u srijedu, 4. listopada, točno u podne na Danijelinoj stranici na Facebooku.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene