Gdje je Grašo?

Danijela u zagrljaju drugog muškarca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hit Iluzija Danijele Martinović strelovito se penje na TOP ljestvicama diljem regije, no svi se pitaju u čijem je to zagrljaju popularna pjevačica? I još važnije... što na sve kaže Petar Grašo? Imamo odgovore!

U zagrebačkom lounge baru i restoranu CHOICE Danijela je ispred fanova i kolega predstavila atraktivan video spot za hit koji se pjevuši u brojnim klubovima.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

'Veselim se što konačno mogu podijeliti s publikom spot na koji sam jako ponosna. Uživala sam u svakoj sekundi snimanja iako je ekipa od 15-ak ljudi radila skoro dvadeset sati! Cijeli tim je dao najbolje od sebe a atmosfera je cijelo vrijeme bila opuštena i zabavna!', izjavila je Danijela Martinovi a za inMagazin je i dodala: 

'Moram priznat da je u nekim trenutcima bilo škakljivih kadrova na koje nisam bila spremna, oni su me svi zatekli, znaju oni mene. Tako da su me dovbeli pred gotov čin međutim sad kad sam vidila to stvarno sam zadovoljna da je tako. Da sam poklekla.'

Mislili su da je 'iluzija', no Danijela Martinović se stvarno pojavila!

Video spot je režirao mladi Dario Radusin, model u spotu je riječki maneken Fedja Džafić, dok su za savršen Danijelin izgled zaslužni make up umjetnica Marija Butković i frizer stilist Mijo Majhen. Glazbu za pjesmu Iluzija potpisuje Petar Grašo koji se pak nije pojavio na promociji, a tekst je napisao Petar Grašo uz asistenciju Antonije Šole, dok produkciju potpisuje Enes Tvrtković.

Budući da nismo navikli na vruće scene u Danijelinim spotovima, neki su kadrovi zagolicali maštu. Pitali smo se što na to kaže njezin partner Petar Grašo. 'Rekao je 'Aha, mala, ok! Znači tako se razgovaramo', samo je otkrila Danijela. 

Pogledajte prilog inMagazina s premijere spota!

Odličan spoj zaraznog ritma i veselog teksta upotpunjenih neobičnim kadrovima zanimljivog videospota bez sumnje će razvesliti mnoge fanove diljem regije ali i Europe pošto Danijelin rad redovito prate i brojne fan stranice Eurosonga.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene