DAŠAK 90-IH

NEVJEROJATNO Znate li kako je Danijela Martinović izgledala s 20 godina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možete li vjerovati da pjevačica Danijela Martinović ima 45 godina?

Za nju vrijeme kao da je stalo. Danijela Martinović nedavno je proslavila 45. rođendan, a usprkos godinama odlično izgleda. Štoviše, vrckava Danijela se gotovo ništa nije promijenila. To je i dokazala kada je objavila jednu svoju staru  fotografiju na društvenim mrežama. Na njoj Danijela ima svega 20 godina, a vrckava pjevačica za svoj izgled 'pobrala 'je u kratkom vremenu gotovo 500 lajkova.

 

A photo posted by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Pogledaj i ovo Danijela Martinović "Ostat ću uvik isti..." Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

Pored svoje slike Danijela je napisala 'Prije točno 25 godina', a neki pratitelji su primjetili da se pjevačica nije ništa promijenila. ' Izgledaš isto', 'Slatko',' Izgledaš kao da te neko počupao kad si se slikala, ali meni tada i danas izgledaš fantastično'. 'Ne mijenjaš se i to je dobro,a ja od prije 25 god dobila negdji 130 cm visine',  'Bila lijepa i ostala lijepa kao curica'. Iako ima 45 godina, pjevačica je pokazala da još izgleda odlično.

 

A photo posted by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Možda se tajna njezinog mladolikog izgleda krije u unutarnjem zadovoljstvu i sreći u kojoj uživa s dugogodišnjim partnerom Petrom Grašom.

 

A photo posted by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene