Novi ljetni hit!

Zavodljiva Danijela najavljuje ljetno iznenađenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Cappuccino i dupla loza' pjeva Danijela u novom ljetnom hitu. A ovaj zarazni tekst pjesme Petra Graše najavljuje vruće ljeto uz Danijelu.

Vesela pjesma splitske kraljice dobre zabave, Danijele Martinović, premijerno vas očekuje u srijedu u 18 sati na našem portalu Dnevnik.hr, a Cappuccino koji nam je Danijela pripremila ostavit će vas bez daha!

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Uz vrući Cappuccino koji nam je Danijela pripremila 'sve je roza i voza nas voza'. Cappuccino ćemo ovog ljeta zasigurno pjevušiti u brojnim veselim trenucima, a zarazni ritam obećava dobru zabavu i ples. Za Danijelin novi hit zaslužni su Petar Grašo, Antonija Šola i Remi Kazinoti.

>> Napokon objavljeni svi izvođači: Evo tko pjeva u Splitu!

'Pije se Cappucino i dupla loza, kad je kriza ili nervoza, grije nas grije, nema bolje terapije'.

Danijela će svoj novi ljetni hit predstaviti i na ovogodišnjem Splitskom festivalu od 5. do 7. srpnja. Nakon Brodoloma i Raspašoja koje je poslušalo više milijuna ljudi, Cappuccino će zasigurno srušiti rekorde slušanosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene