Danijela se prisjetila

Kako je upoznala Borisa: "Slušaj mulac, da nisi nešto zaj**a!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik često se prisjeti zgoda i nezgoda iz života s Dinom Dvornikom, ali i cijelom njegovom obitelji. Prisjetila se tako kako je upoznala svog svekra Borisa.

Danijela Dvornik ispričala je mnoge zgode i nezgode iz života u obitelji Dvornik, a ovih dana ispričala je onu poprilično zanimljivu. Naime, prisjetila se kako je to izgledalo kad ju je tadašnji dečko Dino upoznao sa svojim ocem Borisom. Kako je to izgledalo kad je upoznala jednog od najvećih glumaca ovih prostora, Danijela se danas prisjeća kroz smijeh.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik zadovoljna je rezultatom Danijela Dvornik pokazala kako izgleda nakon zahvata koji je dugo priželjkivala: "Skroz si mi druga osoba!"

"Kada sam prvi put upoznala svoga svekra, bilo je to na jednoj premijeri filma u Splitu. Došla sam s Dinom u to kino, nakon 10 dana naše veze i kad je premijera završila, otišli smo na domjenak, a Pape (tako smo ga zvali, nije moglo drugačije) se zaderao iz jednog kuta terase: Dino, dovedi tu malu da je vidim! A Dino me sav ponosan doveo ocu. Pape me dobro promotri i kaže: Slušaj, mulac, čuvaj ovu lipu malu i da nisi nešto zaj**a! Jesi čuja? - i tresne ga po leđima. Aj sad lipo počasti curu i budi dobar jer ćeš dobit! A ti, mala, ako bude piz**ja i pravija probleme, odma mi javi pa ću ga ja sredit! - I nasmije se onako kako je samo on znao, fakinski i namigne mi", napisala je Danijela.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene