Kakva tuga...

Talentirana pjevačica pronađena mrtva: Bila teško bolesna, ukinuli joj financijsku pomoć...

Daniella Obeng (Foto: Facebook) Daniella Obeng (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Daniella Obeng (Foto: Facebook) Galerija

Pjevačica Daniella Obeng pronađena je mrtva u svojoj hotelskoj sobi u katarskoj Dohi.

Britanska pjevačica Daniella Obeng pronađena je mrtva u svojoj hotelskoj sobi u katarskoj Dohi. Prije šest dana tamo se preselila u potrazi za poslom. Nastupila je pod umjetničkim imenom Devi Ka, no glazba joj nije donijela financijsku sigurnost koja joj je trebala. Bila je prisiljena napustiti Veliku Britaniju nakon što joj jen država ukinula financijsku pomoć koju je primala jer je bolovala od epilepsije i tumora na mozgu.

Imala je tihe napadaje te je procijenjeno da je radno sposobna pa je izgubila pomoć od države. Teško joj je bilo pronaći posao u Velikoj Britaniji pa je otišla u Dohu. Njen dečko je za Manchester Evening News rekao kako je bila talentirana i marljiva te je glazbom htjela poslati svijetu pozitivnu poruku.

"Kad je otišla u Katar, zdravstveno stanje joj je bilo vjerojatno najbolje u nekoliko posljednjih godina, nije imala napadaje šest mjeseci", dodao je. Prijatelji pjevačica shrvani su tužnom vijesti. Tvrde da bi još bila živa da je imala financijsku pomoć koja joj je trebala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene