Pravi Bond

Craig 'poklopio' novinara koji je Monicu Bellucci nazvao 'starijom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac je kavalirski objasnio jednom novinaru zašto je smiješno nazivati Monicu Belluci starijom ženom.

Daniel Craig kavalirski je nedavno novinaru The Red Bulletina objasnio zašto je smiješno njegovu partnericu u posljednjem filmu o Jamesu Bondu, Monicu Bellucci nazivati 'starijom ženom'.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Recite nam u anketi! Evo kako je umjetna inteligencija zamislila novog Jamesa Bonda, sviđa li se vama ovaj vječiti šarmer?

Kada je pedesetjednogodišnja talijanska glumica prošle godine izabrana za ulogu Lucie Sciarre, jedne od dviju partnerica Jamesa Bonda u filmu Spectre, mediji su se raspisali o tome da je Bond dobio 'najstariju djevojku dosad'.

Najstarija Bond djevojka: 'Nevjerojatno je biti dio tradicije'

Nitko se tada nije nimalo čudio Craigovim godinama, koji će za tri godine navršiti 50. Riječ je, naime, o učestalim predrasudama prema glumicama i njihovoj životnoj dobi kada su uloge u pitanju. Problem je već dugo prisutan u filmskoj industriji i brojne su velike glumice javno upozoravale na taj problem.

U intervjuu za The Red Bulletin Craig je objasnio kako je Bond u posljednjih nekoliko filmova postao galantniji jer su ga 'okružili snažnim ženama koje znaju kako treba s njim'.

Koliko u prosjeku popije Bond na filmu? Rezultat će vas iznenaditi

Na pitanje novinara kako je Bond 'podlegao čarima starije dame', misleći na ulogu Lucie Sciarre dodijeljenu Monici Belluci, britanski glumac je odgovorio: 'Mislili ste pitati kako je podlegao čarima svoje vršnjakinje. Zaboga, govorimo o Monici Bellucci, a kad netko poput nje pristane biti Bondova djevojka, možete se uistinu smatrati sretnikom!'

Bellucci se na konferencijama za novinare predstavlja kao Bondova žena, umjesto kao Bondova djevojka. I Naomie Harris koja u Spectri glumi Moneypenny, nedavno je kazala kako smatra da je naziv 'Bondova djevojka' zastario i neprikladan kada je o Monici Bellucci riječ. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene