Vraća se Beni!

NAJVEĆA HRVATSKA TEEN ZVIJEZDA Bio je na vrhuncu slave, a onda nestao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gdje je bio i što danas radi Daniel Beni? Vrhunac slave doživio je kao dječak, a otkrio nam je kako je izgledalo odrastati pod reflektorima.

Vjerovali ili ne, otkako su njihovi hitovi okupirali radijski eter prošlo je više od 17 godina. Grupa Teens tada je žarila i palila, nastupali su po cijeloj Hrvatskoj i regiji. A onda se 2003., na žalost obožavatelja, grupa razišla.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dječje zvijezde danas promijenili zanimanja Gdje su danas neke od najvećih domaćih dječjih zvijezda? Evo kako žive Teensi, Mali Mate i Ivana Brkić!

"Došli smo do jedne granice kada više nismo bili tinejdžeri. Nismo imali mladu publiku, a ni staru, stariju u tom trenutku. Došlo je do jednog zamora u tom trenutku", otkrio je Daniel Beni.

Njihovo djetinjstvo bilo je potpuno drugačije od onog njihovih vršnjaka. Izdali su tri albuma, pjesme su im bile hitovi, a dobili su i nagradu Porin. "Jako smo puno izbivali iz škole, zbog puno obaveza koje smo tada imali i nastupa i festivala. Tako da, prekrasno razdoblje moram priznat. Puno smo putovali, imamo jako puno anegdota sa putovanja. Znali smo danima biti na putovanjima. Od Dubrovnika do Vukovara u 4-5 dana", kaže Beni.

Prvi nastup Danijel je imao kad mu je bilo samo devet godina u jednom tadašnjem popularnom showu. "Mi smo ustvari bili velika atrakcija. Bili smo tako mala djeca od kojih su bili  veći instrumenti", prisjeća se pjevač.

Iako više ne nastupaju zajedno, svi se i dalje čuju. Prijatelji su odmalena, a povezani su i rodbinski. Tako nam je Danijel otkrio i gdje je Claudia Beni.

"Ona sad uživa u majčinstvu. Rodila je blizanke. Skroz se povukla i  posvetila tome i koliko vidim stvarno uživa", otkrio je Daniel.
Nakon Teensa Danijel je uzeo pauzu, a prije sedam godina osnovao je D Beni bend. Na riječkom području ovi su momci jako dobro poznati, a sad su se odlučili za autorski rad.

"Prije tri mjeseca odlučili smo se ponovno za autorski rad. Fanovi od Teensa u kojim sam bio nekad frontman, također su cijelo vrijeme pitali kad će biti nešto novo? Kad ćete se opet vratiti na scenu, evo desio se taj trenutak", govori Beni.

Njihova prva autorska pjesma nosi naziv ''Vrijeme uspomene briše''. Radi se, naravno, o ljubavnoj priči. Planova za budućnost je mnogo, ali najvažnije je, kažu, da se dobro slažu.

"Sve je dobro, dok nema žene u bendu.Muška je ekipa, svi smo prijatelji, tako da imamo svi isti cilj, isto razmišljamo, što je jako dobro za bend", smatra Beni.  Vjerujemo da je ovo samo početak. I da će Daniel novom pjesmom zasjati u punom sjaju.
Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene