Nenormalno je

Uvrijedile članicu žirija, a ona im nije ostala dužna: "Toliko glupa nisam!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cure iz plesne grupe "Femsy" uvrijedile su članicu žirija Danicu Maksimović.

Iako su imale dobru ideju, ona nije prošla dobro. Naime, u srpskoj verziji showa "Ja imam talenat", cure iz plesne grupe "Femsy" uvrijedile su nenamjerno članicu žirija Danicu Maksimović. Nakon što su izvele svoju točku, Danici se njihov show nije baš svidio pa ih je prilično iskritizirala. U svoj nastup su, naime, uklopile i njezin lik i kritike koje je iznijela na njihov račun.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Instagram) Velika promjena Nekad je bila mršavica, a danas zavodi raskošnim oblinama kojima se dive i druge slavne osobe

"Mi smatramo da ste vi veliki umjetnik, a ovo je umjetnička sloboda, tako da se nadam da ste razumjeli", pukušale su se obraniti djevojke. Danica je bila kratka i jasna.

"Naravno, toliko glupa nisam. Sad ću vam reći što ste vi uradile. Ako ste mislile da ste uradile više od prošlog puta, samo u zamisli. U vašoj ideji da to sprovedete u djelo opet niste bile sinkronizirane, opet je bilo razilaženja. Vas je šest, valjda je toliko moglo da se uskladite. Nenormalno je da vas šest niste sinkronizirane u pokretu, treba biti u dahu maltene zajedno jer je to timski rad", rekla im je Danica. A dok su cure odlazile s bine, Danica je komentirala da one vole šlihtanje. A to kod nje očito ne prolazi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene