Sasvim obični

Možete li prepoznati ove slavne školarce?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Škola je počela, a mnogi zaborave da su i slavna lica nekoć sjedila u školskim klupama. Evo kako su izgledali dok još nisu bili bogati i slavni!

Školska zvona zazvonila su ovaj tjedan, a veliki i mali školarci vratili su se u klupe. Iako danas mnoge slavne zvijezde gledamo na malim ekranima i na naslovnicama magazina, i oni su nekad bili đaci.

Pogledaj i ovo showbuzz Nikamo bez njih Kviz: Zaštitne maske postale su nezaobilazan detalj i kod zvijezda, tko se to krije pod njima?

Kako su tada izgledali? Malo samo istražili i našli njihove fotografije iz mlađih dana, a neke od njih bilo je teško prepoznati...

>> Nekad slatke dječje zvijezde danas su odrasle i SKIDAJU SE za naslovnice!

Miley Cyrus htjela nam je svima pokazati na MTV nagradama kako je odrasla, no mnogi je se sjećaju dok je još bila slatka djevojčica i Disneyeva zvijezda. Razmaknuti zubi, trakice u kosi i osmijeh od uha do uha, Miley je bila baš slatka!

Kayne West je nedavno postao tata, pa se i on vjerojatno rado sjeti svojih mlađih dana. Prilično je neprepoznatljiv na fotografiji iz škole, a čak je i sam sebe nazvao 'propalitetom' jer mu nije baš išlo u školi – htio je postati slavan reper, a izgleda kako je ostvario sve svoje snove.

Kovrčava kosica, isti osmijeh, prištići na licu... o da, to je Justin Timberlake! Danas je potpuno ugrađen, pravi gentleman koji svojim pjesma i plesom oduševljava obožavateljice diljem svijeta.

A biste li prepoznali Stevena Tylera iz Aerosmitha? Fotka je snimljena 1964. dok je još išao u srednju školu, a iako je danas potpuno drugačiji mogu se prepoznati njegove velike usne koje su postale njegov zaštitni simbol. Njegova kćer Liv Taylor jako mu nalikuje na toj fotki, zar ne?

Diva Mariah Carey nekoć je bila slatka jednostavna djevojčica, a njezin talent i izgled doveli su je do svjetske slave. Ova fotka je snimljena 1982., no od škole je odustala jer je cijelo vrijeme pisala pjesme i pjevala, htjela je postati slavna. Učenje u školi nije joj išlo, no zato je upisala školu za kozmetičarke i naučila kako se šminkati i frizirati.

Bruce Springsteen danas je toliko utjecajan da već spada pod rock legende – pravi je 'The Boss'. No biste li ga prepoznati u školskim klupama 1967.? Zalizana kosica i ozbiljni 'look' nisu mu naštetili, Bruce je danas pravi frajer.

I poslastica za kraj... Travis Barker bubnjar iz benda Blink-182 koji je postao popularan 90-tih. Zločesti dečko nekoć nije bio tako opak bez svih tetovaža i zakovica, tek običan klinac koji je želio uspjeti. Bio je pravi štreber, svirao limene instrumente i bio aktivan u školi. Onda je počeo svirati u bendu i sve se promijenilo.

Tko se od njih najviše promijenio?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene