Važna obljetnica

NAJLJEPŠI DAN ŽENA Tko je to na današnji dan zaprosio suprugu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na hrvatskoj estradi muškarci itekako znaju važnost Dana žena te ga uvijek rado obilježavaju sa svojim boljim polovicama.

Pripadnici domaće estrade velika su gospoda. Barem ako je suditi po njihovim iskustvima sa Danom žena. Otkrili su za Dnevnik.hr kako su iznenađivali svoje bolje polovice i što planiraju ove godine.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 3 Mali džentlmen! Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

Jole je jedan od onih koji sa ženama itekako ima iskustva. U svojoj kući jedini je muškarac, jer on i supruga Ana imaju tri djevojčice. Kaže nam Jole da ženu uvijek treba iznenađivati malim znacima pažnje. 'Ženu treba iznenaditi malim znakom pažnje! A, više od svega znati pokazati da je voliš i koliko ti znači u životu. Budući da imam četiri žene u kući, iznenadit ću ih jednom ukusnom tortom', priča Jole. Voli on i nastupati za Dan žena, a ako gaže nema, publika je i dalje tu! 'Volim nastupati za Dan žena. A i kad sam kući, imam kome nastupati', rekao je raspoloženi Jole.

Ovaj datum zauvijek će pamtiti Darko Bakić, frontmen grupe Buđenje. 'Iznenadit ću suprugu tako da ću je podsjetiti kako sam je iznenadio prije osam godina na današnji dan... Dao sam joj takvu ponudu koju očigledno nije mogla odbiti, a to je da se uda za mene', priča Bakić. 'Život bez žene bio bi kao planet bez vode', dodao je glazbenik.

Frontmen grupe En Face, Sandro Bastiančić, priča kako će svoju suprugu iznenaditi ulaznicama za koncert Wilca u Italiji. 'Taj dan znači puno strke oko troje djece, kao i svaki drugi, ali moja pažnja se cijeni i pokazuje se zahvalnost, uz puno poljubaca', zaključuje pjevač.

 

Hrvoje Prskalo iz benda Bang Bang kaže kako će sve žene u obitelji iznenaditi lijepim buketom. 'Dan žena obilježava se kao dan s kojim su žene ostvarile svoju političku, ekonomsku i društvenu ravnopravnost. Za mene su one u mnogočemu ravnopravan ili čak jači spol. Većinu svojih pjesama posvećujem upravo njima. U našem bendu, iako je jedina žena, Lara nas vješto i često nadglasa', zaključio je Hrvoje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene