Mane=prednosti

Atraktivne slavne žene koje su promijenile pravila igre u Hollywoodu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

One su jedne od najatraktivnijih žena na svijetu, no izgled nije jedini njihov adut. One su moćne žene koje su promijenile pravila igre u današnjem svijetu showbiznisa.

Slavimo Dan žena! Brojne slavne dame imaju veliki utjecaj na žene diljem svijeta, no ne govorimo samo o trendovima i onome što nose na crvenom tepihu. Ove dive pokazale su da su više od lijepih glavica, a svoje mane pretvorile su u prednosti i osvojile svijet. Od njih možemo samo učiti!

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

OSCAR 2015: Govor Patricie Arquette izazvao val oduševljena žena u publici
 
1.    Oprah  ne treba ni posebno najavljivati jer je jedno od najpoznatijih lica u javnom životu. Ima 60 godina i iza sebe zavidnu karijeru u medijima, te utjecaj na ljude diljem svijeta. I prošle godine našla se na Forbesovoj listi najutjecajnijih žena, a uspješno vodi i svoju TV kuću OWN – naravno, uz svoj magazin, radijsku emisiju, otvorila je školu u Africi... ne samo da je žena, već je i crnkinja koja je uspjela u svijetu u kojem vladaju muškarci.

2.    Beyonce je glazbenica o kojoj se puno pričalo prošle godine. Njezin zadnji album okrenuo je pravila igre u glazbenom svijetu, a nakon turneje sa suprugom Jay Z popela se na tron kao prvi par milijardera. Ne treba zanemariti ni prijateljstvo s Obamama, kao i drugim utjecajnim prijateljima. Ženama je poručila da mogu biti i ostvariti sve što požele

3.    Sofia Vergara nije samo seksi glumica koja se proslavila serijom 'Moderna obitelj'. Prije slave ona je bila samohrana majka koja je pobijedila rak štitnjače i pokušavala je naći svoje mjesto u Hollywoodu. Uspjela je unatoč svim poteškoćama, pa i tvrdom naglasku koji je na kraju pretvorila u svoju prednost. Zahvaljujući seriji postala je i najplaćenija TV glumica koja zarađuje 175,000$ po epizodi.

4.    Anna Wintour nije se slučajno našla na listi. Iako djeluje hladno, Anna je najmoćnija urednica u industriji. Urednica Vogue diktira nove trendove, imena u svijetu mode i showbizisa, te podiže tiražu magazina svojim hrabrim odlukama. Nije se slučajno našla na Forbesovom listi najutjecajnijih.

5.    Ellen DeGeneres svima je poznata kako glumica i komičarka koja nas voli nasmijavati, no iza nje je i veliki utjecaj posebno putem društvenih mreža i svojeg talk showa. Ellen je i producentica showa, a njezini pratitelji oduševljeni su što će je pratiti na malim ekranima barem do 2017.

6.    Angelina Jolie davno je pokazala da nije samo najseksi žena. Dokazala se kao glumica, a uspješna je i kao redateljica. Ne treba zanemariti i činjenicu da je i dalje najplaćenija Hollywoodska glumica. Osim toga, donijela je hrabru odluku o dvostrukoj mastektomiji te tako navela žene da više razmišljaju o svojem zdravlju, a aktivno je uključena i u humanitarne organizacije koje pomažu žrtvama rata. Nekoć divlja djevojka Hollywooda potpuno je promijenila ploču i postala jedna od najcjenjenijih humanitarki i uzora ženama.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene