Poruka ljubavi

PRVI PUT U HRVATSKOJ Došao pokazati poštovanje i toleranciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damian Marley otvorio je u Puli Outlook festival. U intervjuu nam je otkrio kako se osjeća u Hrvatskoj te što želi poručiti svojom glazbom.

Sin legendarnog Boba Marleya, poznati glazbenik Damian, posjetio je prvi put Hrvatsku. U Puli se nalazi jer je otvorio prvu večer Outlook Festivala. Povodom toga, dao je intervju za Novu TV.

Pogledaj i ovo PR OUTLOOK FESTIVAL Drugi val imena Outlook festivala predvode Mala&The Outlook Orchestra, Kabaka Pyramid, Flava D i DJ Zinc

Kako se osjećate u Hrvatskoj? Ovo je vaš prvi posjet Hrvatskoj?

'Prvi put sam ovdje, jako sam uzbuđen. Odlično je što ćemo sresti neku novu publiku. Nadam se da ćemo se predstaviti nekim novim ljudima i možda udovoljiti onima koji će nas tek sad prvi put čuti uživo. Baš se radujem'.

Glavna ste zvijezda večeri. Kako se zbog toga osjećate?

Osjećam se ponosno. Baš ponosno. Puno sam godina u glazbenoj industriji. Odlično je to što smo dosegnuli taj cilj da možemo biti glavni na pozornici. Posebno predstavljajući rege glazbu, svoju kulturu. Da, baš sam ponosan.

S 13 ste godina već bili na pozornici...

'Odrastao sam uz glazbu, moj otac je bio glazbenik, moja mama je glazbenica i sva moja braća i sestre. Odrastao sam u glazbenoj obitelji. A bavimo se glazbom iz ljubavi. Nitko nas nikad ni na što nije tjerao. To je isključivo naš izbor. Odrastajući u takvoj obitelji imali smo od koga učiti i rasti uz glazbu.

Koja je glavna poruka koju želite poslati kroz svoju glazbu?

'Glavna poruka je ljubav. Stvarno. Ne ljubav kao zagrljaj, nego ona prava ljubav kao poštovanje. Poštovanje prema ljudima, biti tolerantan i ne činiti drugima ono što ne želiš da se dogodi tebi'.

Što ste pripremili za večeras?

'Večeras će biti spektakl. Na turneji smo već neko vrijeme i dobro smo zagrijani, spremni za dobru zabavu. Izvest ćemo neke od mojih pjesama s prošlih albuma, nešto novih pjesama i naravno nešto od pjesama mojeg oca. Jako volim njegove pjesme i dobar je osjećaj kad ih svi pjevaju s nama'.

Hvala. Želimo Vam jednu jako, jako lijepu večer.

'Hvala vama'!

Intervju možete pogledati u prilogu Večernjih vijesti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene