ovo je vrh

"Bilo bi bolje da sam ih pokopao" Voditelj urnebesnim fotkama osvojio Instagram

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati voditelj Dalibor Petko iskopao fotku iz mladenačkih dana i do suza nasmijao svoje obožavatelje.

Vrckavi voditelj Dalibor Petko s iz tjedna u tjedan s guštom se sprema za nove transformacije koje ga čekaju u showu "Tvoje lice zvuči poznato". No ovaj tjedan Petko je posebno oduševljen jer će utjeloviti svog idola Jima Carreya.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

"U nedjelju u showu Tvoje lice zvuči poznato glumim Jima Carreya. No to nije prvi puta da ga 'glumim'. Naime, kad sam išao u treći srednje, bio je jako popularan film 'Glup i gluplji'. I tako sam neposredno prije maturalca odlučio biti 'kul' i ošišati se kao Jim u filmu! Ali ne samo sprijeda nego i straga! Znam da bi mi bilo bolje te fotke duboko pokopati, ali zašto takav biser ne staviti na društvene mreže. Samo me zanima kaj mi je bilo s glavom", napisao je Petko uz urnebesnu fotografiju koja je odmah osvojila njegove obožavatelje.

 

U nedjelju u showu @tlzphr glumim Jima Carreya. No to nije prvi puta da ga 'glumim'. Naime, kad sam išao u treći srednje, bio je jako popularan film 'Glup i gluplji'. I tako sam neposredno prije maturalca odlučio biti 'kul' i ošišati se kao Jim u filmu! Ali ne samo sprijeda nego i STRAGA !!! Znam da bi mi bilo bolje te fotke duboko pokopati, ali zašto takav biser ne staviti na društvene mreže. Samo me zanima kaj mi je bilo s glavom #dumbanddumber #jimcarrey #neverforget #hairstyle

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on


"Da pukneš od smijeha. Ovo je za 10. Ti si Petko legenda!", poručili su mu fanovi. Petkova objava nije promakla ni glumici Ani Gruici koja se također natječe u showu. "Bilo je ruganje i zezanje, baš kao i sad", prokomentirala je Gruica.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene