Mrs. Doubtfine 2

Nakon 20 godina 'tatica u suknjici' se vraća!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Robin Williams nas je 90-tih nasmijavao glumivši dadilju u filmu 'Mrs. Doubtfire', a sada nas čeka i nastavak zabavne komedije!

Prošlo je više od 20 godina od komedije u kojoj je poznati američki glumac Robin Williams zamijenio traperice najlonkama i nabacio periku kako bi nalikovao na gospođu u filmu 'Mrs. Doubtfine' (hrv. Tatica u suknjici)

Pogledaj i ovo showbuzz tragični posljednji mjeseci Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu

U šezdesetoj se oženio po treći put!

Film je punio kino blagajne i doživio veliki uspjeh, a procjenjuje se da je tada zaradio oko dvije miljarde kuna. Ekipa u Hollywoodu već  planira nastavak poznate komedije iz 1993. Redatelj Chris Columbus ovog će puta ponovno preuzeti redateljsku palicu za nastavak. Ipak, još se ne zna hoće li u nastavku zaigrati i Pierce Brosnan i Sally Field.

Poznati glumac Robin Williams jedva čeka opet uskočiti u suknjicu i odglumiti omiljenu dadilju, donosi Hollywood Reporter.

Podsjetimo, riječ je o filmu u kojem glavni glumac ima rastavu braka iza sebe. Njegova bivša supruga dobiva skrbništvo nad djecom te ih on može viđati samo jedanput tjedno. U konačnici očajni otac dolazi na smiješnu ideju da se preruši u dadilju kako bi što više vremena provodio sa svojom djecom. Kako se snalazi u ulozi dadilje i što nas očekuje u nastavku morat ćemo još pričekati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene