Da sam oblak

Evo što vas očekuje u PRVOJ epizodi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanje, pucnjava i životi u opasnosti obilježit će početak serije 'Da sam oblak' u ponedjeljak navečer u 20.05 sati na Novoj TV!

Prva epizoda serije 'Da sam oblak' već u ponedjeljak navečer donosi šok i dramu svojim gledateljima.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Da sam oblak' Od svadbe do pucnjave: Evo što se događa kad je ljubav jača od razuma!

Naime, dok u pograničnom mjestu Guzeljurtu život teče mirno, u najvećem konaku se odvija nezdrava i strastvena ljubav, a onima koji joj svjedoče ledi se krv u žilama. Predsjednik općine Aslan Bulut (Ünal Gümüş) i njegova obitelj žive po pravilima koja su sami odredili. Kad jednoga dana u grad dođe doktor i postane dio događaja, tlo pod njihovim nogama protrest će se, a nametnut mir bit će narušen.

>> 'Da sam oblak': Evo što se događa kad je ljubav jača od razuma!

Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan) već deset godina radi u problematičnim područjima kao dio zdravstvenog programa UN-a i naposljetku dolazi u pogranični gradić Guzeljurt, smješten na rubu miniranog područja. Specijalist kirurg dr. Serdar, s jedne strane, radi kao liječnik u regionalnom domu zdravlja, a s druge, kao predstavnik Ujedinjenih naroda s grupom dobrovoljaca sastavljenom od civila radi na minskim poljima. Majka dr. Serdara İndži (Meral Okay), koja živi u Istanbulu, i njihovi obiteljski prijatelji dolaze u posjet Guzeljurtu kako bi vidjeli Serdara i na sigurnome mjestu sagradili školu.

Istoga dana pozvani su na vjenčanje najstarijeg sina u mjestu, omiljenog i poštovanog predsjednika općine Aslana Buluta (Ünal Gümüş). Svi zajedno odlaze na svadbu. Uzbudljivi zaplet serije ´Da sam oblak´ započinje već u prvoj epizodi, neočekivanim događanjem na svadbi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene