'Da sam oblak'

'Mustafa će bez obzira na sve uvijek voljeti Narin'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Engin Akyurek se u jednom intervjuu osvrnuo na klimu grada Midjata u kojem se snimala serija 'Da sam oblak' koja se emitira na Novoj TV.

Za vrijeme snimanja serije 'Da sam oblak' u kojoj tumači ludog Mustafu, glumac se teško naviknuo na vremenske prilike u ovom pustinjskom području.

Pogledaj i ovo showbuzz Da sam oblak Evo što vas očekuje u PRVOJ epizodi!

'Dok je u Istanbulu pada kiša  u ovom dijelu Turske vrijeme je bilo izrazito vruće. Vrijeme je ovdje interesantno. Po noći kada sunce zađe postane nevjerojatno hladno', priznao je Engin Akyurek u intervjuu.

>> Žene u Turskoj jednostavno ga obožavaju!

Ovaj popularni i nagrađivani glumac osvrnuo se i na svoj lik koji mu je obilježio karijeri te njegovu opsesivnu ljubav prema junakinji Narin.

'Narin i Mustafa će uvijek biti u priči, bez obzira na radnju, bez obzira na sve loše stvari. Unatoč opiranju glavne junakinje Mustafa će ostati tvrdoglav te će nastojati voljeti Narin', izjavio je Engin te se osvrnuo i na kritike ljudi na Ludog Mustafu

'On radi puno štete, ali ima i svoju stranu koja je šarmantna. Na njegovoj drugoj strani mi imamo dio njega zbog kojeg mu opraštamo, volimo i povezani smo s njim.'

Lijepa Narin bila je u Šibeniku

Mustafina slaba točka je Narin, plaha djevojka koju tumači glumica Melisa Sozen, rođena je 1985. godine u Istanbulu. Studirala je na Pera Fine Arts College.

Svoj debi je imala u filmu 'Çağan Irmak's Bana Şans Dile'. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada poput omiljene TV glumice na 'Ismail Dümbüllü Awards' za 'Blade Runnera', zatim dobila je nagradu za najbolju sporednu glumicu na '4  Yeşilçam Awards' za ulogu u 'Hunting Season'.

Sa svojim velikim očima neodoljivo podsjeća na Audrey Hepburn. Odrasla je u skladnoj obitelji, a ljubav prema umjetnosti usadila joj je majka umjetnica.

Kao mala plesala je balet, a nedavno je posjetila i Šibenik. Njezina zaljubljenost u filmu počela je s 10 godina kada je lijepa glumica gledala film 'Leon' s Natalie Portman u glavnoj ulozi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene