'Da sam oblak'

Od svadbe do pucnjave: Evo što se događa kad je ljubav jača od razuma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanje, pucnjava i životi u opasnosti obilježit će početak serije 'Da sam oblak' u ponedjeljak navečer u 20.05 sati na Novoj TV!

Nova TV nakon serije 'Sila' predstavlja seriju u kojoj se okupila produkcijska 'krema' Turske. Za ulogu Mustafe Buluta, turski nagrađivani glumac Engin Akyurek dobio je pohvale kritike i publike. Da je serija 'Da sam oblak' uistinu posebna i nepredvidljiva svjedoče uzbudljiva događanja već u prvoj epizodi koja će se emitirati danas u 20.05 sati!

Pogledaj i ovo showbuzz 'Da sam oblak' Narin je ranjena na dan svadbe, bori se za život!

Vjenčanje, pucnjava i život u opasnosti obilježit će početak serije 'Da sam oblak' i zaintrigirati gledatelje ispred malih ekrana.

Glavni protagonist Mustafa, već će se na početku oženiti s egzotičnom ljepoticom Asije. Na drugoj strani tog veselja, iz prikrajka, sve će promatrati Mustafina prva žena, plaha i krhka Narin koja je ustvari glavna junakinja ove priče.

Dok u pograničnom mjestu Guzeljurtu život teče mirno, u najvećem konaku odvija se nezdrava i strastvena ljubav, a onima koji joj svjedoče ledi se krv u žilama. Predsjednik općine Aslan Bulut (Ünal Gümüş) i njegova obitelj žive po pravilima koja su sami odredili. Kad jednoga dana u grad dođe doktor i postane dio događaja, tlo pod njihovim nogama protrest će se, a nametnut mir bit će narušen.

Doktor Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan) već deset godina radi u problematičnim područjima kao dio zdravstvenog programa UN-a i naposljetku dolazi u pogranični gradić Guzeljurt, smješten na rubu miniranog područja. Dr. Serdar, s jedne strane, radi kao liječnik u regionalnom domu zdravlja, a s druge, kao predstavnik Ujedinjenih naroda s grupom dobrovoljaca sastavljenom od civila radi na minskim poljima. Majka dr. Serdara İndži (Meral Okay), koja živi u Istanbulu, i njihovi obiteljski prijatelji dolaze u posjet Guzeljurtu kako bi vidjeli Serdara i na sigurnome mjestu sagradili školu.

Istoga dana pozvani su na vjenčanje najstarijeg sina u mjestu, omiljenog i poštovanog predsjednika općine Aslana Buluta (Ünal Gümüş). Svi zajedno odlaze na svadbu na kojoj slijede šokantni događaji…

Ne propustite prvu epizodu serije 'Da sam oblak' koju predvodi turska glumačka i produkcijska elita – danas u 20.05 sati na Novoj TV.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene