Sjajna serija!

Situacija postaje napeta: Doktor se zbližava s Narin, Mustafa ljubomoran!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad se doktor Serdar zabrine za Narin, bude pozvan u konak. Serdar vidi da Narin nije dobro, pa je uz pomoć Narinina oca odlučuje odvesti u Istanbul...

Doktor Serdar dolazi kod Narin da joj previje ranu. Serdar se zbližava s Narin. Mustafa saznaje da je Aljin otišla sa Serdarom kod Narin te ga obuzme ljubomora. Mustafa i Serdar se susreću. Serdar kaže Kadiru da Narin mora sutra odvesti u bolnicu. Mustafa se obruši na Serdara.

>> Da sam oblak': Evo što se događa kad je ljubav jača od razuma!

Doktor mu kaže da će sutra Narin odvesti u bolnicu. Aslan i gospođa Durije donesu zajedničku odluku da udalje Narin. No Mustafina reakcija na tu odluku bit će jako teška. Ajlin želi početi gradnju škole, pa s inženjerima dolazi u Guzeljurt. No od Aslana ne dobije odgovor koji je očekivala. Kako će doktor Serdar reagirati na Aslana?

Pogledaj i ovo showbuzz Da sam oblak Evo što vas očekuje u PRVOJ epizodi!

Kad se doktor Serdar zabrine za Narin, bude pozvan u konak. Serdar vidi da Narin nije dobro, pa je uz pomoć Narinina oca odlučuje odvesti u Istanbul. Kako će ovaj put reagirati Mustafa koji je za događaje saznao naknadno? Odgovori na sva ta pitanja u epizodi su serije koja večeras stiže na male ekrane.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene